lördag, augusti 25, 2012

Lingonröda tuvor

Efter lite ärende o mat-shopping i stan så svidade jag om o åkte till lingonstället...då ingen hade tid att följa med fick det bli en ensam-tur.
När jag såg alla lingonen glömde jag snabbt bort att det är lite läskigt att vara ensam i skogen...trots att det gått några dagar sen jag var där sist så hade dom inte mognat mycket mer o egentligen skulle jag väntat en vecka till då hade dom nog varit mörkröda men ingen har påstått att jag kom på ordet "vänta"..hi,hi

Jag tog med mobilen o hade stoppat ner den i byxficka o satt vid tuvorna o filosoferade medans jag plockade...helt bortkopplad från omvärlden...då i den tysta skogen "larmar" min telefon o jag blev så himla rädd att jag hoppar rakt över mina lingonbyttor o står där i givakt...jösses vilken tur att jag var själv så ingen såg hur lättskrämd jag var över att få sms från dottern ute i skogen.

Jag börjar så smått fundera på var vi ska få plats med alla växter över vintern o det blir väl lilla farstun på framsidan som får stå till tjänst igen, i växthuset har en hängbegonia blommat hela sommaren o ja den blommar än, den o dahliorna är ju smidigt att förvara o sen får jag väl klippa ner pelargonierna m.m.

Flera vildpelargonier trängs på hyllorna där inne 

vid groventrén finns lite saker i svart gjutjärn.. lyktor är alltid mysigt att ha nu när det börjar bli mörka kvällar..fast i ärlighetens namn har de nog aldrig varit tända då det är lurigt med träväggar precis inpå