tisdag, januari 04, 2011

MYRA mitt i vintern


En myra mitt i smäll-kalla vintern..ja, varför inte han står där med sin spade o väntar liksom jag på att det ska bli vår snart..
I år ska jag vara super-tidig med att förgro tomatplantor för förra årets märkliga skörd i växthuset blev en katastrof, ska bli några olika sorter denna sommar

Stickat i vinter





<
Här är lite av de senast stickade grejerna... torgvantar o sockar, nu skulle jag behöva en djupdykning i stickkorgen o göra något av alla restgarner som bara samlas..får kanske bli "crazy-sockor" i lite galna färger eller nåt kul.
Har nya torgvantar på gång som snart är klara

SNÖ mera SNÖ


Var ute o tog en nattbild på snön som aldrig tar slut denna vinter..idag har vi skrapat ner snö från taken på uthus o fasanvoljären o vedboden m.m. o skottat runt staketet där Tilda o Bonnie kan tänkas smita över, dom är två tibbe-tjejer som tar varje liten chans att få en runda i skogen på egen hand, allt detta bestyr för att bara några timmar senare se nya vita flingor i luften igen.
Ja, det visste vi ju enligt väderprognosen så vi gjorde bara plats för en ny omgång...
Utan tvekan är det vackert med snö i naturen o det lyser upp denna årstid så jag har nog faktiskt hellre detta än grått o trist.