onsdag, november 09, 2011

Lite av varje........

Idag hade jag tänkt strosa runt på stan o kika lite i affärer m.m. men jag hann i princip bara parkera bilen så ringde mobiltelefonen o det var dottern som undrade om jag kunde hämta Jonathan i skolan då han inte mådde bra...det blev en blixt-visit i en affär o där hittade jag utan att blinka en skjort-tunika o en munkjacka..ilfart till kassan utan att ha provat den ena eller andra för att 3 minuter senare stå utanför skolan o plocka upp Jonathan.
Raka vägen hem så han fick lägga sig o vila o kurera huvudvärken....hoppas han ska krya på sig till i morgon igen o samma sak med lillasyster som var hemma idag då hon också mådde dåligt.
Dottern hade också huvudvärk o har varit i Göteborg för jobbets räkning idag på någon ekonomigenomgång m.m.
I alla fall så båda mina plagg passade perfekt o jag blev lite imponerad av att jag som annars inte brukar hitta något på stört lyckades få till det så bra på ett par minuter bara. Den farten i affärer skulle säkert min "gubbe" gilla..usch det går inte ha med han för då hittar man verkligen inget utan bara känner sig stressad av någon konstig anledning..fniss...

Har bakat lite kakor så nu finns det lite kaffe-fika till gäster o tak-killarna som behöver några extra-kalorier när dom sätter igång att slänga ner alla betongpannor m.m.


Härom dagen köpte jag siffror som man ska trycka fast i ljusen till advent...ja, advent närmar sig ju med stormsteg då det nästan bara är måndag o fredag i veckorna numera, jag funderar på att måla ljusbrickan svart eller så där gammaldags-slitet-grå men den kanske får vara träfärgad som den är o så kan man dekorera ljusen med snöre eller nåt...får se vad det kan bli. Sen hittade jag en annan liten käck ljushållare som passade på tv-bordet..(bilden blev tyvärr lite mörk)




Ljuslyktor är fint nu denna mörka årstid..men lyktan utanför ytterdörren vågar jag knappt ha tänd i fall det skulle hända något o träväggen är precis bakom det kan ju bli större ljus-sken än man tänkt..så den får hänga där o se vacker ut bara..

Var tvungen hämta kameran o föreviga den fina rosa kvälls-himlen..blir säkert fint väder i morgon när himlen ser ut så här på kvällen o det ser vi fram emot


Gókväll ifrån Rosenlund!