söndag, november 23, 2014

Godisfälla vid tv-n

En sådan här kryddblandning skulle inte vara så dumt att ha i en byrålåda....

Det har blivit lite bloggande denna höst, kanske finns det inte så mycket att blogga om som på sommaren när det händer mer saker.
Lite händer det i alla fall o särskilt när man har småfolk i huset, lilleman Kevin skulle sova över här hos farmor o farfar o då är det lego-bygge direkt på morgonen innan frukosten till o med.
Sen ska det riggas "fällor" o självklart är det mitt favoritgodis som blir offer....med rosa garn-nystan o en Werthers ser tv-rummet uppe på 2.a våning ut så här

sen skulle det göras chokladbollar innan middagen igår för det var till fikat innan han åkte hem på eftermiddagen


Idag har det inhandlats några saker till röken som byggs o det var timing då Weber gjorde reklam utanför varuhuset o stod just o rökte tjocka revben i sin rök..gissa om det såg gott ut... vi fick med oss lektyr hem om hur man både grillar o röker mat, massa goda recept i boken

grillstarter är ett måste för att fylla på med kol o gärna kokos-kol som brinner mycket längre än vanliga briketter
Tänk att nu, flera år senare saknar jag hushållsassistenten (som dottern fick överta) för med den gick det ju perfekt att göra korv...nu har vi bara en gammal köttkvarn som vevas för hand som jag inte velat slänga men som bara legat o tagit upp plats i skåpet...hmm kan den komma till nytta tro?
En adventsstjärna hoppade på mig i affären o ville åka med hem, klart den fick, hi,hi

Önskar er en skön o fin söndag