fredag, juli 22, 2011

Livet är här o nu

Änglar..finns dom? ja, självklart..flera stycken på Sahlgrenska i vita rockar

Idag har jag pratat med mamma på telefon några gånger (helt underbart) o det är fantastiskt hur bra op. gått, hon har mått väldigt illa efter narkos + smärtstillande men annars så tycker hon inte att det är så besvärligt från op. såret på halsen
På ronden kom mer goda nyheter av överläkaren som opererade henne...han tyckte det såg  bra ut med god prognos men nu måste hon (vi) vänta ca. 4 veckor till svaret kommer på analysen av sköldkörteln + lymfkörtlar som plockades bort.
Stabiliserar sig kaliumvärdet o hon mår bra kanske det blir hemresa på sönd. eller månd.
Det känns som ett ton rasat från axlarna nu för det var oroligt innan man visste hur allt gått..helt underbar personal (änglar) gör också att allt känns tryggare. En jätte-eloge till duktiga läkare på Sahlgrenska!

Satt på altanen för en stund sen alldeles själv ( grabbarna i familjen är på fisketur...) o bläddrade i en inte helt färsk veckotidning som jag fått av mamma o där står nåt som jag ville pränta ner i min blogg : Tänkvärt!

Åren går så rasande fort, men livet är inte ett problem som ska lösas utan en verklighet som ska upplevas och då gärna med barnasinnet kvar och en liten skvätt humor
Känner du dig gammal idag, tänk då på att du aldrig någonsin blir lika ung som du är just nu.
Vi lever alla en sekund i taget, sekunden är nu!

Det tål att tänka på tycker jag, (signaturen på detta är Torsten )