torsdag, juli 14, 2011

Sommargäst i gräset

Precis hemkommen från mamma där jag varit ett par dagar igen..nytt besök igår på Sahlgrenska, hon skrevs in på avd. o  fick träffa sköterska + narkosläkare o en överläkare. Om precis en vecka ska hon vara där igen o stanna på avd för operation dagen därpå. Vi har blivit riktigt bra på att hitta på alla stråk som lasarettet har..denna gången var det bruna stråket o en nyare del av Sahlgrenska.
Hoppas nu att allt ska gå så bra det bara kan o man vill ju ha sånt här bakom sig för det är jobbigt att gå o vänta, tänk om det gick att knäppa med fingrarna..så var allt borta o livet var som vanligt..
Jag, mamma o min bror har varit på en biltur idag o det blev middags-buffé i Falköping o sen en promenad uppe på Mösseberg där vi avslutade med kaffe..vädret var inte det finaste..blåsigt o kallt men i alla fall inget regn då..sen släppte dom av mig på järnvägsstationen där jag tog tåget hem

Här hemma har vi en liten o då menar jag liten gäst som förmodligen inkvarterat sig under ute-trappan..något söt så "gubben" har haft fullt sjå att fota den lille krabaten i nyklippta gräset, han var tvungen lägga en tändsticksask jämte för att man ska ha en aning om storleken på den lille musen.
Den lever förskräckligt farligt för våran katt Fridolf o tibbetjejerna Bonnie o Tilda..dom tre skulle vara mer än intresserade av den kan jag lova o hur skulle man kunna slå ihjäl denna näpna sak?


                                                   Skulle nog få plats 2 st i tändsticksasken, hi,hi........
Undrar om den har funderingar på att flytta inomhus mot hösten o kanske finns det 9-10 syskon som planerar likadant????