måndag, januari 10, 2011

Nystickat




Lite nya alster har det hunnit bli på nya året o det måste finnas nåt projekt på gång hela tiden särskilt denna årstid. Perfekt med ett öga på stickningen o ett på tv-n på kvällarna när man inte är ute o halkar kring på is o snö....idag var det såphalt var man än satte fötterna o en äldre herre stod på näsan inne i stan men det slutade bra som tur var.
Har varit hos optikern idag o provat ut glasögon då det inte funkade med linser så nu blir det progressiva saker o dom ska nog vara klara om ca.två veckor,när man har tömt kassan o hämtat dom så ska man vänja sig o bli kompis med dessa extraögon o tänk vilken chock det kommer bli när man ser bl.a. alla dammtussar, rynkor m.m.
Det blir väl fler o fler "resevdelar" ju äldre man blir o vad är bra med att bli äldre???? det frågade jag min ena svägerska för ett tag sen på telefon o gissa om det behövdes tid att tänka efter..ja, där ser du svarar jag att det är inte mycket...erfarenhet av livet..ja, men vad ska jag med det till då..säga till barnen, dom lyssnar ju inte på det utan ska göra sina egna erfarenheter. Sånt är livet, ibland går det uppåt o ibland neråt..tur är väl det annars blev det nog väldigt enkelspårigt