söndag, januari 29, 2012

Kommande vedhuggare

Igår eftermiddag fick vi hjälp med att lasta ur vedkorgen vid köksspisen o det var så kul så vi fick hämta en till.."då tyckte lille Kevin att nu var det klart" ännu stoltare blev han när han fick hjälpa farfar spika fast en trälist.

 Efter hårt arbete måste man ha lite fika o varför inte slicka i sig det godaste på kakan först o vad gör väl det att chokladen hamnar lite på kinder o hakan



Fick så fina tulpaner o ett våningskakfat.... konstigt nog så var det fullt med blomvasar i skåpet tills jag för ett bra tag sen hade en röjardag bland bra-att-ha-saker m.m. o då försvann massa gamla vasar som bara stod o tog plats. Nu fattas det istället så jag får nog jaga lite blomvasar i affärerna snart.


Idag tog jag o dottern en sväng till IKEA, jag hade hoppats hitta en stor lampskärm o en magnettavla att ha i köket då jag inte vill ha massa kom-i-håglappar på kylskåpet..men medans dotterns vagn fylldes med saker kom jag till kassan med en enda pryl....magnettavla fanns det men den var för stor, lampskämar fanns det också men inte riktigt vad jag sökte.
Efter shoppingen kom vi på att vi var kaffe-sugna o tar hissen upp med kundvagnen till restaurangen på IKEA, fikar i godan ro o åker ner..där kom vi inte ut o en vakt säger till oss att det blir problem o vi får gå till kassan igen för att visa kvitto o kolla våra kassar...fniss...säger till dottern: vi är garanterat från landet o dessutom blonda
Men det är sånt här som sätter lite piff på tillvaron annars hade det bara varit en alldeles vanlig shopping, hi,hi
I nästa affär köpte jag i alla fall en liten shabby-chic-lampskärm till en fönsterlampa i sovrummet