onsdag, februari 16, 2011

Bonnie o matte på behandling


Vilken dag....allt började med att jag skulle till odontologen o dra ut en hörntand nere i käken, under morgonkisserundan verkade inte Bonnie ok o när jag kom bakom henne anande jag att nåt måste vara väldigt fel...blod i hela rumpan ingeggat i all päls..in med henne på köksgolvet o såg då en riktigt stor böld, ringde Djursjukhuset o packade in oss i bilen.
Där konstaterade veterinären att hon hade en ordentlig varböld (inflammation) i en analsäck, Bonnie sövdes ner o sen öppnade dom bölden tömde den o spolade rent..medans hon var nersövd fick jag åka iväg för att dra min tand som då givetvis gick av o rötterna satt kvar som tandläkaren skickligt spräckte o drog upp..nu ser jag ut som jag har en fotboll i kinden o försöker sörpla lite kaffe i ena mungipan.
Tillbaka därifrån till Djursjukhuset o hämta Bonnie som började vakna till med en halskrage som hon absolut inte gillar att ha på sig, nu blir det medicin i 5 dagar o återbesök på måndag. Stackars lilla Bonnan vá ont det måste ha gjort o igår kväll var hon osalig o ville inte gärna ligga på sin plats i soffan utan vankade av o an, inte konstigt...........
En del hundar har otur o får såna här inflammationer o återkommer det så kan det bli att dom opererar bort de två analsäckarna som hunden klarar sig bra utan för det är ju bara för att sätta sitt doftämne som dom är till för.