fredag, februari 18, 2011

TIF-killarna


På söndag har killarna match o då ska mormor heja på....min Jonathan är 3:e längst upp från hö.
Söndag: Ja, så är matchen spelad o våra gossar förlorade med 6-3, men dom kämpade bra o kommer igen till nästa match

Nya Koi idag






Här är de 5 nyförvärvda Koien..jag blev blixtförälskad i de blå..så fina.
Dom vita kommer säkert att synas bra i dammen i sommar. Jag ska så o förgro lite Bäckveronika som ska få växa i dammkantens sumpzon o sen får det bli mer näckrosor m.m.

Bonnie


Idag är det stor skillnad på Bonnie o det ser riktigt fint ut där dom skar upp igår på Djursjukhuset, hon är trött o seg av den starka smärtstillande/infammationshämande tabletten som hon får 2 ggr/dag..Tilda sympatiserar med henne o förstår att det blir inget bus nu ute i snön.
Bonnie fick lite manikyr igår medans hon var sövd...en djuskötare klippte hennes klor o putsade bort den långa pälsen som tibbar får på tassarna, lilla Tilda är näst intill omöjlig att klippa klorna på för allt som händer med henne ska ske i 180 km/tim i vanliga fall o kommer man med klotången så skulle man behöva vara snabbare än ljusets hastighet o gissa om man blir anfådd av att bara tänka på det.
I natt blev det 1 tim. intervaller med sömn för Bonnie skulle prompt under våran säng o där hakade hennes krage fast i spjälorna o det brakade som ett jordskalv varje gång hon flyttade på sig