måndag, november 07, 2011

Takläggare

Hundarna har inget hört o inte jag heller men plötsligt ser jag en karl utanför köksfönstret o då menar jag direkt utanför fönstret o med något metallföremål i handen.........pulsen skenade iväg som X2000 (tåget).......
Det var takläggarna som höll på att ge mig hjärtinfarkt.
Bonnie o Tilda hör ju allt annat så hur har dom missat att det backat in en stor bil med släp ända fram till huset??? Vakthundar, ja det kan man ju fundera över o inte skulle dom skrämma slaget på nån med sin lilla storlek o viftande svans.
Idag började dom alltså förbereda med att sätta upp ställningar för att lägga nytt tak o nu hänger ju mycket på vädret så hoppas det kommer bli fint ett tag nu o absolut inte regna, snö verkar det ju inte bli med dessa +grader men det kan ju ändra sig snabbt denna årstid.
Nu får jag fylla frysen med hembakade kanelbullar o lite annat smått o gott så "gubbarna" kan få lite kaffe-rast i allt slit där uppe på taket...o var ska nu katten Fridolf bo..han som sover på taket varje natt.
I morgon kommer det en container som dom ska slänga ner alla takpannor i m.m. så det kommer säkert se lite rörigt ut några dagar men det blir ju dessto bättre när dom är klara o taket får ju en make-over som kommer överleva både mig o "gubben"
Nä, nu ska jag ner i köket o skramla lite!