torsdag, december 08, 2011

Nybakat o storm på väg

Idag har det julbakats lite i stugan..väntade på Caroline (barnbarn) men i den åldern så har dom så mycket annat för sig o trötta efter långa dagar i skolan o innan dom är hemma med skolbussen m.m. så hon får komma o dekorera ljus istället nån annan dag o då kanske vi kan göra julgodis också.


Det blev Strassburgare med ett dopp i var ända i smält blockchoklad o sen Lussekatter..grytlapparna sydde jag förra julen o dom skulle vara rejäla så man slipper bränna sig på varma plåtar.

Nu börjar det blåsa upp ute o snöar samtidigt så hoppas inte strömmen försvinner ikväll eller i natt...bäst att gardera sig, tur att det finns stearinljus i lådorna nu, vi har nog ca. 10 cm snö här innan o "gubben" körde med snöslungan på sen-eftermiddagen så man slipper pölsa i snön när man ska till fasanerna m.m.

Ett par nya Torgvantar är på gång o det ligger konstant stickor o garn på soffbordet..ett öga på tv-n på kvällen o andra ögat på stickningen..fnisss..

Hade tänkt skärpa till mig o inte köpa mer Turkisk peppar men jag är helt såld på dessa karameller o det är också en påse som alltid finns på soffbordet..har i alla fall trappat ner då det nog inte är världens nyttigaste att knapra på salt lakrits varje dag..hm..om jag nu gör reklam i min blogg så kanske dom sponsar mig med 100 påsar o då lyckas jag "föräta" mig på dom så det är den sista godispåse jag vill se sen..hi,hi

Ha det gott o ta det försiktigt i snöyran!