onsdag, januari 04, 2012

Ny Storm

Är vi i blåsvädret? JA
..på mer än ett sätt idag
I förmiddags gallrades det i skogen som gränsar till vårat o han som körde motorsågen kom o knackade på o undrade om det var tele-ledningen som gick till vårat hus o som sitter fast i taknocken på gaveln..jo o den får du absolut  inte fälla något träd över svarar jag.
Hann bara stänga dörren + 15 minuter så fällde han ett träd som träffar ledningen o sliter loss den från huset..ingen telefon..inget internet..ingen täckning på mobilen.
Ska inte skriva ner min ramsa men så mycket kan jag berätta att den var låååång o väldigt ful
På med jackan o ut i trädgården tills jag får "en pinne" för täckning på mobilen o ringer dottern på jobbet: -Felanmäl till Telia-  på Kalle Anka-dialekt

Nu ikväll satte "gubben" upp stegen till taknocken i blåsten o snöandet (jag höll i stegen så "lite" delaktig kände jag mig faktiskt), skarvar i av kabel han hämtat från nån låda i snickeboá o virar sen om eltape o vi har tele/internet..skönt att ha en händig man men det kanske inte tele-gubbarna tycker men med alla våra avbrott så struntar jag i vad dom säger..nu är det bara att vänta tills dom dyker upp

Tapetseringen är snart klar i tv-rummet o det var ett mätande o skärande då det är snedvägg, fönster o vägg-uttag m.m. tapeten är vit med ett diskret mönster o nu så länge den inte är torr än så lyser spackelskarvarna igenom o vi får innerligt hoppas att det inte ser ut så i morgon med allt det slitet o mätandet.

Stickat lite igen o har ett par tjockare garntofflor på gång till mamma..hon har slitit ut sina gamla..
Hon har haft sån tur i oturen, det var återbesök till Sahlgrenska o dr. V. Johansson för några dagar sen o cancern hade inte spridit sig o allt såg bra ut nu men hon kommer få gå på kontroller med nåt halvår emellan o likaså för att se så nivån på Levaxinet ligger bra...skönt med sådana besked.


Kikade runt lite på "nätet" på inredning m.m. o så mycket snyggt man hittar, bl.a. dessa nedan..det är i min stil, kanske går min stil i New England o Amerikanskt + shabby chic. på tal om Amerikanskt så älskar jag deras stora verandor där det finns gungsoffor m.m.


Hoppas vi slipper fler storm-oväder nu o lite fint vitt puder kan det få ligga på backen med nån minusgrad så vi ser att det är vinter