tisdag, april 19, 2011


I förrgår flyttade våra koi ut i dammen då temperaturen blivit lagom för att släppa i dom..lite tomt nu då växter fattas o de som är där har bara börjat komma igång, ska jaga lite näckrosor, kabbeleka o vattenhyacinter eller aloe m.m. för att få lite mer gömställen o skugga för fisken. Sen har gubben planer för lite omändring runt dammen o bakom lilla vattenfallet så idag kom det upp en "trä-vägg" som följer höns o fasangården..får ta lite bilder när det börjar bli klart..bilden ovan är från förra sommaren.
Ett par vändor till soptippen blev det på förmiddagen med trädgårdsavfall, sen har jag satt ut min stora avakadoplanta i växthuset..(vinterförvarar den inne i huset) den är jag riktigt stolt över då jag satte en kärna för ett par år sedan och nu är den ca. 80 -90 cm hög, ska bli spännande o se om den kommer ge frukt framöver.
Min svägerska o svåger har gjort ett så snyggt fågelbad i betong (mallen är ett runt tefat som barnen åker på på vintern), hon har lagt i lite mosaik också o så står det på ett fint smidesfundament...så ligger det små betongfiskar i också, ja, gissa om jag är sugen på ett sånt