fredag, mars 04, 2011

Medelålders-krämpor


Nu ska jag gnälla lite vilket kan vá skönt ibland faktiskt för då får man ut en del ångor som ligger o gnager..ja, visst är det synd o tråkigt om dom ska lyssna eller läsa..men den biten är ju mer frivillig som tur är.
Igår fick jag i alla fall glädja dom på röntgen lite o visa att det finns medelålders strippor som kan få till det riktigt bra fast kanske inte så förskräckligt sexigt..jag skulle röntga hals/strupe o en röntgenassistent bad mig ta av mig på överkroppen o följa med..fick stå på en ställning en bit över golvet i givakt o sen zomade en kamerabåge in området o jag fick en drink med bariumblandning likt cement o sen var det ordentliga klunkar av drinken...ut från kuren där personalen var tittade en kvinna o undrade om bh-n satt på..ja, jösses skulle den också av..ok, nu blev det lite tajt med en liten plattform o en rak väggdel i ryggen som gjorde att man ville tippa framlänges helt stillastående, nu har jag också åskådare som ska se hur jag trasslar mig ur patientskjortan o av med bh-n utan att stupa framåt...var gör jag nu av bh-n? ja det fanns ingen annanstans än att sätta den mellan knäna o samtidigt säger jag högt:
varför har jag inte tänkt på det tidigare för i min ålder är ju snart brösten där nere ändå...
tog en stund innan vi fortsatte fota denna sex-symbol, ha,ha...
Fick ett stort tack för gott samarbete o ett big smile av personalen.
Nu får jag göra som vanligt...vänta på svar...jag har fått struma o gjort ultraljud innan o nu ville kirurgen ha en röntgen också.
Det blev åtskilliga barium-drinkar o jag skulle dricka mycket vatten resten av dagen o röra på mig m.m. o allt verkade gå bra tills magen sa ifrån i världens magknip resten av kvällen o en bit in på natten..fy sjutton vá ont det gjorde o då kom rädslan för att återuppleva min 50-årsdag med tarmvred som slutade på operationsbordet o det var inte kul då den biten av tarmen satt fastväxt mitt fram i bukväggen i ett gammalt op. ärr, dom fick ta bort en del av bukväggen o "skala" fram tarmen som där satt i nästan 90* vinkel.
Skönt att det är sånt som går att rätta till....ja, nu har jag väl gnällt färdigt för i kväll o ska kika på "Grabben i graven brevid"