torsdag, januari 12, 2012

Blåsväder igen

Den här vintern har präglats av blåst...ett par dagar med snö sen är det flera + grader igen..till o med hundarna blir trötta.


Tilda breder ut sig i soffan som om hon ägde hela den, Bonnie har sina rosa kuddar i ena fåtöljen..kvar finns ett hörn i soffan o en fåtölj om man vill slå sig ner.
Det är dags för kloklippning på dessa damer, Bonnie inga problem... men den lilla loppan skriker o ylar som om man skulle klippa bort hela tassarna på henne o man är fullständigt genomsvett efter denna manöver, hon har inte blivit klippt i pulpan vilket kan göra att många hundar blir rädda.

Tänk om man kunde komma på någon smart sak att "sätta" hundarna i för att lätt komma åt klorna utan att tassen rycker o rycker..jodå "gubben" får alltid hålla Tilda o pratar med henne för att distrahera men problemet kvarstår...jag har en idé som jag skulle vilja testa, får smida lite på den o fundera

(tillägg lite senare:) **Bara för att man gnällde på Tilda nu i bloggen så skötte hon sig närmast exemplariskt vid kvällens tass-vård bara hon blev matad med hundgodis konstant under klippningen, hi,hi**

Så här skulle det gärna få se ut om vi byggde en gäststuga nån gång..helst med ett sovloft också
 ja, drömma kan man i alla fall få göra