tisdag, augusti 02, 2011

Camelia eller inte?

Oj, vad konfunderad jag blev när "Camelian" slog ut sin första blomma idag...ja, är detta verkligen en Camelia?  jag har för mig att deras blommor mer liknar rosornas.
Tänk om nån blogg-besökare kanske vet vad detta är o skriver en kommentar



Idag var det varmt o jag har varit kompis med vattenkannan, vi umgicks så flitigt att vi lyckades tömma regntunnan vid växthuset, var ju tvungen vattna på det nyplanterade o omplanterade.

Strömlösa är vi ett par gånger om dagen nu i några dagar då dom grävt ner el-ledningarna i backen o ska koppla om från gamla systemet m.m. just idag skulle vi kunna börja ringa med bredbandet o efter att ha monterat o bytt kablar m.m. så har Telia inte skickat med installations-cd´n med koder o.s.v o nu är vi alltså utan telefon o ingen täckning på mobilen här i ingenstans..så vansinnigt bra allt blev.
O hur smidigt är det att ringa Telia med en mobiltelefon -just nu är det 23 st. före dig i kön fick jag till svar när jag lämnat ett muntligt meddelande till en telefon-röst som ska dirigera en till rätt handläggare medans jag fick ha koll så mobilen hade täckning...tålamodet var inte på topp när personen talar om att det tar minst 2 dagar för dom att skicka detta.

Hur som helst så plockade jag svarta vinbär i gassande sol så det fick bli ett par pausar i skuggan som synes på bilden är den knappt halvfull där än, tänkte koka gelé på en omgång

Som vanligt lite andra bilder på blommor, trädgård o bilden nedan är ena delen av Fasan/hönshuset
                                        En dubbel Såpnejlika som letat sig kvar i rabatten
Klart att de små mössen får bo i den gamla stöveln