fredag, december 09, 2011

Yrväder


Vilket ruskväder..blåser o regn som nu övergått till snö igen, inte något behagligt uteväder precis. Bilden är tagen för flera vintrar sen på vår skogsväg

Har handlat första julklapparna idag o sen har det inte hänt så mycket mer än de vardagliga sysslorna, såg att orkidén som nu fått sin plats i badrummet blommar trots att den inte har direkt dagsljus då fönstret är "frostat" för insyn, dom ser inte mycket ut för världen mellan blomningarna men är väl värda att vänta på..kommer inte ihåg vad denna orkidén heter.
Egentligen ska den ju ha en genomskinlig kruka men det verkar fungera i en vanlig också tydligen



Har hängt en glaskula i fönstret som lyser så mysigt, den går på små batteri o håller faktiskt ganska länge


Idag har min dotter inhandlat tomtedräkt till en av deras katter, (ja just det så tänkte jag också, hi,hi) Fridolf´s (våran katt) bror var den som fick testa tomtedräkten först o vad händer? jo han kan inte gå utan ramlar omkull o visste man inte bättre så såg det ut som han besökt krogen o fått i sig alldeles för mycket säger dottern i telefon...nästa offer verkade stortrivas i dräkten o går omkring med den fast en aning berdbent..det kan väl inte vara så att dottern åkt förbi krogen efter jobbet o tagit sig en jamare??????
Önskar trevlig helg till alla er bloggare o besökare!