Efter kryddning så panerade han dom i asiatiskt ströbröd o några baconskivor ovanpå med purjolök, röd paprika, gul lök o olivolja + ett par klickar med smör
Var klara på drygt en timma (krävs att man har lock på grillen)
Det blev en lyckad variant o mumsigt gott då kycklingen behåller sin saftighet o inte blir torr i köttet
Innan grillningen var vi iväg o kikade på plantor som kunde passa till blomkorgarna vid dammkanten, men det var inget vi fastna för utan kunde konstatera att det skulle bli lika ok att sätta ormbunke o penningblad i framkant som hänger över kanten...det är sent på blomsäsongen o dessa kommer ju inte övervintra i korgarna..vi får sova på saken o se vad det blir............
Rosorna Flammentanz i rosenbågen på framsidan är ganska magra i år fast den blommar, jag har gett dom gödning tidigt i våras o hoppades att den skulle växa till sig mer
Som jag nämnt innan så blir det massor av vindruvor i växthuset, kanske får det bli hemmagjort vin av dom...för flera år sedan gjorde vi det på de gröna druvorna Sukribe o det blev ett jättegott vin..måste bara kolla med "gubben" så han inte använt vintunnan till något annat..han har en viss förmåga att förvandla saker till något helt annat än vad de var ämnade till från början så är det något jag är särskilt rädd om får jag hålla koll o helst låsa in det med en banderoll om med texten RÅTTGIFT, hi,hi...............
Nu blir det örat på kudden snart o ha en bra mitt i veckan dag i morgon!
Vilken underbar trädgård , vilket växthus , vilka gröna fingrar du måtte ha , och den grillade kycklingen uppe på det måste smaka fantastiskt gott i den miljön .
SvaraRadera