Till kaffet i morgon har jag gjort Bonoffee pie som ska bli spännande att smaka på, det gäller att göra det enkelt för sig när det blir många gäster
200 g digestivkex
1 burk karamelliserad mjölk (obs! inte kondenserad)
3 bananer
1 1/2 dl grädde
1 1/2 dl turkisk yoghurt
1 dubbeldaim
Smula digestivkexen fint o blanda med smöret, tryck ut smeten i en form med löstagbara kanter o ställ kallt en stund, bred på karamelliserade mjölken o lägg på skivade bananer, vispa grädde o yoghurt o garnera, strö sedan krossad daim uppe på o ev. lite bananskivor
Igår proveldade vi nya röken o det tog inte lång stund förrän det var uppe i 80 grader i skåpet ( ca 30 min) så nu ska vi bara bestämma oss för vad det blir för något som ska premiär-rökas o sen får vi väl testa oss fram till hur resultaten blir
Kladdade med färg på eftermiddagen o tänkte att jag skulle ha en skylt på dörren in till hönshuset, först blev det bara text men det såg ju tråkigt ut så varför inte kladda lite till när jag ändå var i farten..passar ju bra så här till påsk när äggproduktionen börjat ta fart eller så stannar äggläggningen upp när hönsen får se denna,hi,hi
Jag önskar trevlig o GLAD PÅSK o hoppas på soligt väder också!
Vilken mysig dag du har haft, först en supergod kaka. Röken är så fin och för att inte tala om skylten... superläcker.
SvaraRaderaHa det bra!
Kram Birgitta
Det är trevligt när man kan samla familjen, äta o umgås...tårtan blev god så den hamnar nog på bordet framöver igen
SvaraRaderaHa fin o bra vecka!
kram Tibbe-Hill