Den färdigrökta korven:
I köket luktar det rökt korv minsann...enda stället som verkade funka att hänga den på tork på för att undvika objudna matgäster m.m.
Som tur är går den bra att lägga i frysen sen för så många korvar lär vi ju inte äta upp på en gång, dottern o mitt barnbarn Jonathan kikade förbi igår o fick provsmaka o tyckte den var god så det blev ett par korvar mindre på stången då de skulle ha lite att knapra på hemma så det var ju gott betyg.
Den är god men kanske liten aning för torr, luftfuktigheten kanske inte är den bästa i köket (antagligen för torr luft)
Mina små dunbollar ( Lakenfelder-kycklingar) är pigga o bodde bara 1 dygn i "akvariet" (ingen bra lösning kom vi på) sen fick dom flytta ut i hönshuset o det har funkat hur bra som helst...dom kryper under värmelampan när dom inte står i matskålen eller skvätter spån i vattenbehållaren, allt vad bordskick heter kan man glömma för det går till o med sova i matskålen
Igår började jag att plocka fram påskpyntet o konstaterade att det inte var så mycket pynt kvar men lite tuppar o hönor o fjädrar låg det i lådan..
Klippte några videkvistar o satte i zink-kannan i groventrén
Önskar en trevlig söndagskväll!
Så söta kycklingarna är, riktiga små dunbollar. Min son och hans sambo har också fått kycklingar... nu är det full fart i hönsgården.
SvaraRaderaKram Birgitta
Härligt med små kycklingar...vad roligt att din son har höns, då får du säkert lite ägg av o till om inte hönorna ligger o ruvar vill säga
SvaraRaderakram Tibbe-Hill